Locatie

Ruim, rustig en groen. Dat is LUX. Het project ligt in het gebied tussen de Warandebergstraat, de Baanbergenweg en de Botterstraat. Fase 1 ligt centraal in het totale plangebied. In verschillende fases worden hier in totaal 72 woningen gerealiseerd. Je woont hier super centraal, met alle voorzieningen dichtbij.

Groen & centraal

Het Gooimeer voor de deur, het centrum op 5 minuten fietsen, net als de haven van Huizen. Hier heb je echt het beste van twee werelden. Natuur, rust en ruimte als je daar zin in hebt, maar ook de gezelligheid van het centrum binnen handbereik. En wil je Huizen uit, dan zit je zo op de A1 of de A27.

Voorzieningen

Voor je dagelijkse boodschappen loop je naar de naastgelegen supermarkt. Om uitgebreider te shoppen, fiets je naar het centrum waar je onder andere winkels, cafés, restaurants, banken en scholen vindt. In de buurt zijn verschillende sportverenigingen. Wil je Huizen uit, dan zit je zo op de A1 of de A27 en sta je binnen circa 30 minuten in het centrum van Amsterdam, Utrecht of Amersfoort.

Dichtbij de haven

Een fijne wandeling, even uitwaaien, bootjes kijken en lekker wat drinken aan het water; de haven is om de hoek. Een heerlijke plek om op een vrije dag, of gewoon na het eten, nog even te flaneren. Watersporters kunnen hier natuurlijk helemaal hun hart ophalen.

Verkoop & informatie

Voorma en Walch makelaars in het Gooi
Ceintuurbaan 22
1271 BJ Huizen
Tel. 035 – 525 31 35
nieuwbouw@voorma-walch.nl
www.voorma-walch.nl

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed bv
Lindenlaan 75
1271 AW Huizen
Tel. 035 – 528 44 00
www.slokker.com