In vier stappen naar jouw woning

Download hier het stappenplan in pdf-bestand

Stap 1: Informatiedocumentatie en 3D Woonmodule

De informatiedocumentatie bestaat uit een brochure met prijslijst en een inschrijfformulier. Onderdeel van de website is de 3D Woonmodule. Hiermee stel je zelf je woning online samen. Alle grote opties en mogelijkheden zijn eenvoudig toe te passen. Je ziet direct het resultaat met daarbij de kosten.

Stel je eigen droomwoning samen met de 3D Woonmodule

Download hier het inschrijfformulier

Stap 2: Vrijblijvende inschrijving

Met het inschrijfformulier geef je aan belangstelling te hebben voor een woning in LUX Huizen fase 1. Dit inschrijfformulier is geheel vrijblijvend voor jou als voor Slokker Vastgoed. Het inschrijfformulier dient uiterlijk maandag 22 oktober 12.00 uur te zijn ingeleverd bij Voorma en Walch Makelaars in het Gooi op kantoor (Ceintuurbaan 22 in Huizen) of per e-mail (nieuwbouw@voorma-walch.nl). Daarna vindt de toewijzing plaats. Indien er meer belangstellenden voor een woning zijn, zal er bij Moulijn Netwerk Notarissen worden geloot. Als dit is afgerond, neemt de makelaar uiterlijk binnen een week contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Belangrijk! Alleen het inschrijfformulier (klik hier om het inschrijfformulier te downloaden) dat je bij de makelaar op kantoor (Ceintuurbaan 22 in Huizen) of per e-mail (nieuwbouw@voorma-walch.nl) inlevert, geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding en/of het aanmaken van een account via de website gelden niet als inschrijving.

Lever het formulier tijdig in! De inschrijfperiode loopt tot a.s. maandag 22 oktober 12.00 uur. Formulieren die na 22 oktober 12.00 uur worden ingeleverd, doen niet mee in de loting. Let op: je dient er zelf voor te zorgen dat je in het bezit komt van een ‘bewijs van ontvangst’ dat door de makelaar wordt uitgegeven. NB: Dit is niet de leesbevestiging van de e-mail. 

Stap 3: Persoonlijk gesprek met de makelaar

Tijdens dit persoonlijk gesprek zal de makelaar je informeren over de woning en je de contractstukken overhandigen op basis waarvan je een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen. Aansluitend op dit gesprek kan een financieel adviseur je een op maat gesneden advies uitbrengen over de financieringsmogelijkheden van de woning. Op deze manier wordt het zowel voor jou als ons duidelijk wat de haalbaarheid is alvorens verplichtingen worden aangegaan.

Stap 4: Aankoop

Vervolgens krijg je een optie van één week en kun je besluiten om tot aankoop van de woning over te gaan. In het andere geval vervalt de exclusieve optie op de woning. Als je besluit om tot aankoop over te gaan zal de makelaar de koop- en aannemingsovereenkomst opstellen en jou deze ter ondertekening aanbieden.

Vragen

Heb je vragen? Via jouw persoonlijk account (nadat je je hebt aangemeld), kun je vragen stellen in de chat. Team LUX Huizen staat je graag te woord!

Stel jouw vraag in de chat

Verkoop & informatie

Voorma en Walch makelaars in het Gooi
Ceintuurbaan 22
1271 BJ Huizen
Tel. 035 – 525 31 35
nieuwbouw@voorma-walch.nl
www.voorma-walch.nl

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed bv
Lindenlaan 75
1271 AW Huizen
Tel. 035 – 528 44 00
www.slokker.com