Woningen

LUX bestaat in totaal uit 72 woningen die in verschillende fases worden opgeleverd. Fase 1 bestaat uit 20 woningen in het hart van het plan. De woningen staan rond een gezellig plein. Deze opzet zorgt voor een natuurlijke harmonie en vanzelfsprekend contact met de buren rondom het plein. Alle woningen zijn energieneutraal en gasloos. Ze worden standaard opgeleverd met zonnepanelen.

Let op: De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Formulieren die na maandag 22 oktober 12.00 uur worden ingeleverd, doen niet mee in de loting.

Stel je eigen droomhuis samen via de 3D Woonmodule

Bekijk downloads

Tussenwoning

De duurzame en energieneutrale tussenwoning heeft een fraaie, dorpse architectuur met een vriendelijke uitstraling. De roedeverdeling op de kozijnen en de donkere speklagen in het gevelbeeld zorgen voor een gevarieerde aanblik. De woning is 5,7 meter breed en heeft een woonoppervlak van zo’n 135 m². De kavelgrootte varieert van circa 110 tot en met 140 m².

Hoekwoning

Ook de hoekwoning is gasloos en energieneutraal. De hoekwoningen hebben dezelfde gevarieerde architectuur als de tussenwoningen. Een aantal hoekwoningen heeft een dwarskap, waardoor er bij dit type extra veel ruimte op de tweede verdieping is. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om hier twee extra slaapkamers te creëren. Ook is deze woning met 5,7 meter extra breed. De kavelgrootte variërend tussen de 125 en 170 m².

Het Spaarhuis

Het Spaarhuis is een innovatief bouwsysteem waarbij een groot deel van het bouwproces in de fabriek plaatsvindt met een aanzienlijk kortere bouwtijd. De woningen van LUX Huizen zijn van een hoogwaardig duurzaam niveau en worden standaard voorzien van zonnepanelen en er wordt optimaal gebruik gemaakt van de bodemwarmte door middel van een warmtepomp. Door deze manier van bouwen, wordt een hoog comfort en lage energielasten voor de toekomstige woningeigenaren bereikt.

Heb jij interesse in een vrije sector huurwoning?

Op dit moment is de verhuurmakelaar nog niet bekend. Heb jij interesse in een vrije sector huurwoning? Deel dan je interesse met ons door het aanmeldformulier volledig in te vullen. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Verkoop & informatie

Voorma en Walch makelaars in het Gooi
Ceintuurbaan 22
1271 BJ Huizen
Tel. 035 – 525 31 35
nieuwbouw@voorma-walch.nl
www.voorma-walch.nl

Ontwikkeling & realisatie

Slokker Vastgoed bv
Lindenlaan 75
1271 AW Huizen
Tel. 035 – 528 44 00
www.slokker.com